Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Redigera inställningar för målmarknadsplats

Du kan ändra inställningarna för en målmarknadsplats genom att följa dessa steg:


  1. Gå till verktyget Skapa internationella produktposter.
  2. Om du har ställt in en andra källmarknadsplats måste du välja den källmarknadsplats som du vill lägga till en målmarknadsplats för med hjälp av marknadsplatsomkopplaren längst upp på sidan innan du fortsätter.
  3. Klicka på knappen Redigera till höger om källmarknadsplatsen.
  4. Följ arbetsflödet för att skapa en anslutning med Skapa internationella produktposter för att redigera inställningarna för målmarknadsplatsen på den valda källmarknadsplatsen.

Bearbetning och skapande av erbjudanden kan ta upp till fyra timmar att slutföra. När anslutningarna för målmarknadsplatserna har uppdaterats genereras en statusrapport och är tillgänglig på sidan Skapa internationella produktposter hantera anslutningar. Du kommer att få ett e-postmeddelande som informerar dig om att processen är slutförd och en sammanfattning av resultaten. Läs mer

FBA-erbjudanden kräver att du skickar lagret till målmarknadsplatsens distributionscenter för att aktivera dem. Om du vill hantera ditt lager väljer du Hantera FBA-lager på menyn Lager i Seller Central.

Anm: Om du använder metoden självlevererat rekommenderas det att du granskar dina leveransinställningar för varje marknadsplats för att säkerställa att du sätter de priser som uppfyller dina krav. Om du vill justera leveransinställningar ändrar du marknadsplatsen med hjälp av marknadsplatsomkopplaren. Leveransinställningar kan nås från menyn Inställningar i Seller Central.
Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates