Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Behöver jag boka en tid med distributionscentret?

Att boka en leveranstid med distributionscentret är obligatoriskt för:

  • Försändelser som är mindre än lastbilens transportkapacitet
  • Småpaket (SPD) som levereras av en annan speditör än våra föredragna speditörer.
Observera: Din försändelse kan avvisas på distributionscentret om det inte finns en giltig bokad leveranstid.

Hur man bokar en leveranstid för försändelse som är mindre än lastbilens transportkapacitet

Observera: Vi rekommenderar starkt att det är din speditör och inte du som bokar leveranstiden. Detta för att undvika förvirring och felaktig information till distributionscentret.

Bokningar för leveranser som är mindre än en lastbils transportkapacitet görs via vår Carrier Central . Be din speditör att skapa ett speditörskonto och boka en leveranstid hos distributionscentret via Carrier Central. Distributionscentret svarar din speditör inom 24 timmar för att fastställa den bästa leveranstiden. Speditören kan även begära ändringar av avtalade tider via Carrier Central.

Om speditören av någon anledning inte kan boka leveranstid för din räkning, skapa ett Carrier Central-konto själv och boka en leveranstid för din försändelse enligt instruktionerna i handboken som finns i Carrier Central.

Observera: Om speditören inte längre levererar eller är försenad vid ankomst till ett distributionscenter, eller om flera avtalade tider har begärts för samma försändelse, måste speditören proaktivt gå till Carrier Central och avboka eller uppdatera den avtalade tiden.

Begär inte flera avtalade tider för samma leverans.

Din speditör behöver följande information för att boka en leveranstid för din försändelse. Ge din speditör följande information så som den visas i Seller Central. För att göra det kan du ladda ner FBA-bokningsformuläret, fylla i det och skicka till din speditör.

Obligatorisk leveransinformation:

  • Mottagande distributionscenter
  • Leveransadress
  • Lista över FBA-leverans-ID
  • PO-ID eller Amazon referens-ID (du kan hitta det i din leveranskö i Seller Central genom att klicka på leveransnamnet)
  • Säljarens namn
  • Antal pallar
  • Antal kartonger
  • Antal enheter

Hur bokar du en leveranstid för leveranser av små paket?

För att boka en leveranstid för en liten paketförsändelse som inte levereras med någon av våra föredragna speditörer, ladda ner FBA-bokningsformuläret , fyll i det med information om din försändelse och skicka det till din speditör. Speditören måste använda Carrier Central för att boka en leveranstid.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates