Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Hitta hjälp från externa leverantörer

Upptäck de olika kategorierna av tjänste- och programvarulösningar i partnernätverket för Amazon Seller Central.

A+ innehåll : Lägg till innehållsrika produktbeskrivningar och funktioner på dina informationssidor som kan öka konverteringen. Endast varumärken som är registrerade i Amazon Brand Registry kan lägga till A+ innehåll.

Kontohantering : Få praktisk support för din dagliga verksamhet och insikter som hjälper din verksamhet att växa.

Redovisning : Hitta appar och tjänster för att spåra ekonomi, förlika betalningar, betala moms eller utföra bokföringsuppgifter som hjälper dig att följa reglerna.

Reklamoptimering : Hitta appar och tjänster för att optimera din reklambudget och -strategi för att förbättra produktsynligheten och öka företagets försäljning.

Analys och rapportering : Analysera din lönsamhet och kostnad per produkt så att du kan styra din affärsstrategi bättre och fokusera på vad som fungerar.

Automatiserad prissättning : Håll prissättningen konkurrenskraftig med verktyg som automatiserar din produktprissättning baserat på dina affärsregler.

Meddelanden mellan köpare och säljare : Få hjälp att svara på kundfrågor för att uppfylla svarstiderna och erbjuda en hög kundservicenivå.

Efterlevnad : Se till att dina produkter uppfyller obligatoriska globala regler och bestämmelser med tjänster som tillhandahåller produkttestning, certifiering, granskning, inspektion, märkning och handelsrelaterad efterlevnad.

Utbetalningslösningar : Utforska lösningar för utbetalning till bankkonton utanför Amazons butiksgeografi.

Inrikes leverans: Hitta tjänster för att hämta och leverera dina produkter till ett FBA-distributionscenter (endast tillgängligt i Indien).

Anslutning till e-handelslösningar : Integrera din e-handelswebbplats med Amazon för att snabbare skapa produktposter, förbättra orderhanteringen, synkronisera lager mellan kanaler med mera.

FBA-förberedelse och förpackning : Få hjälp med FBA-förberedelseuppgifter som märkning, förpackning, buntning, kvalitetskontroller med mera.

Feedback och recensioner : Få verifierade recensioner och feedback från kunder för att förbättra ditt säljarbetyg och ge kunderna användbara insikter.

Fullständiga servicelösningar : Integrera företagsadministration genom hela säljlivscykeln.

Finansiering och kredit : Skaffa finansiering för att finansiera stora inköp och stödja den dagliga verksamheten i ditt företag.

Bildhantering : Lägg till kvalitetsbilder enligt Amazons riktlinjer i dina produktposter för att öka antalet visningar och konverteringar.

Internationella returer : Hantera internationella returer med tjänster som godkänner och konsoliderar kundreturer eller tillhandahåller andra alternativ

Internationell frakt : Skicka ditt lager till internationella Amazon distributionscenter eller skicka till köpare utanför ditt hemland.

Lager- och orderhantering : Automatisera din orderhantering på Amazon och håll dina lagernivåer synkroniserade i dina system.

IP Accelerator : Skydda ditt varumärke, få hjälp med att registrera varumärken och undersöka potentiella nya varumärken.

Utförsäljning : Gör en utförsäljning eller donera ditt överskott av FBA-lager.

Produktposter : Hantera Amazon-produktposter med verktyg och tjänster som hjälper dig att lägga upp nya produkter eller erbjudanden, optimera din katalog och minska fel.

Produktforskning och -sökning : Undersök potentiella produkter med hjälp av kriterier som kundefterfrågan, vilket tillåter mer datadrivna inköpsbeslut.

Kampanjer : Förbättra produkternas synlighet genom att skapa riktade och övertygande kampanjer.

Återaktivering av säljare: Få hjälp med att skriva ihop din överklagandeplan för att återställa ditt konto (endast tillgängligt i Indien)

Fraktlösningar : Hitta appar för att automatisera processer och verktyg för frakt och leverans för att underlätta fraktprisköp, etikettutskrift och logistik.

Förvaring : Förvara dina produkter globalt för snabbare leverans.

Moms : Hitta tjänster som hjälper dig med momsregistrering och månadsvisa, kvartalsvisa och årliga momsdeklarationer baserat på försäljning och returer på Amazon.

Utbildningar : Hitta utbildningar som hjälper dig att bättre förstå Seller Centrals registreringsprocess, verktyg, policyer och funktioner.

Översättning : Hitta tjänster för att översätta dina produktposter och utöka din verksamhet globalt.

Besök partnernätverket för Amazon Seller Central

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates