Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Villkor för FBA-Premiumplaceringsprogram

Villkor för FBA:s Premiumplaceringsprogram

Översikt över programmet:

Om du väljer att delta i Premiumplaceringsprogrammet kommer vi att utse (1) ett av Amazons distributionscenter för alla dina inkommande försändelser med berättigade produkter av standardstorlek och (2) ett av Amazons distributionscenter för alla dina inkommande försändelser med berättigade, överdimensionerade produkter.

Angivna distributionscenter:

Vi kommer att utse angivna distributionscenter för dina inkommande försändelser med berättigade produkter av överdimensionerad storlek och standardstorlek. När produkterna levereras till de angivna distributionscentren kan det hända att vi flyttar enheterna mellan våra anläggningar i enlighet med våra tjänstevillkor för FBA.

Produktberättigande:

Vissa produkter, inklusive de med särskilda krav på hantering eller förberedelser (inklusive kläder, smycken, skor, media och farliga material) och andra produkter som vi bestämmer från tid till annan, kan dirigeras till ett distributionscenter som skiljer sig från dina tilldelade distributionscentra i Premiumplaceringsprogrammet. I dessa fall debiteras du inte avgiften för Premiumplacering.

Avgifter för programmet:

För varje enhet som tas emot på våra distributionscenter i samband med Premiumplaceringsprogrammet betalar du oss den extra avgift som anges i avgiftsplanen för Premiumplaceringsprogrammet.

Ändringar i villkoren:

Vi kan komma att ändra de villkor som gäller för Premiumplaceringsprogrammet eller avsluta programmet i enlighet med Amazon Services Business Solutions-avtalet.

Valfritt deltagande:

För att delta i Premiumplaceringsprogrammet, markera rutan nedan och klicka på Skicka. Du kan avbryta ditt deltagande i programmet genom att kontakta säljarsupporten och begära borttagning. Du kommer att tas bort från programmet när din begäran har behandlats. Alla försändelser som skapas innan du tas bort från programmet kommer att omfattas av dessa villkor.

Avgiftsplan för FBA-Premiumplacering

Tilläggsavgiften nedan gäller för varje enhet som tas emot på våra distributionscentra i samband med Premiumplaceringsprogrammet.

Artiklar i standardstorlek 0,25 kr/enhet
Överdimensionerad artikel

0–10 kg 0,80 kr
> 10 kg 0,80 kr + 0,30 kr/kg över de första 10 kg

*Se funktioner och avgifter för FBA för information om enhetsvikt.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates