Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Hur Amazon tar emot och förvarar ditt lager

När du skickar ditt lager till Amazon för leverans kan du vara säker på att det kommer att lagras i en säker miljö.

När du skickar dina försändelser till våra distributionscentra är det viktigt att följa våra krav på förberedelse, förpackning och märkning så att dina försändelser kommer att tas emot snabbt och korrekt.

Hur Amazon förvarar ditt lager

Vi förvarar lager antingen i bulk eller på enskilda ”plockbara” platser. Medieprodukter lagras på hyllor av bibliotekstyp i vertikalt läge med ryggen utåt och lös stapling för att undvika ”hyllslitage”. Specialartiklar som livsmedel eller artiklar med högt värde kan placeras i speciella säkra eller klimatkontrollerade områden i distributionscentret beroende på vad som är lämpligt.

Om lagret är skadat eller felplacerat under Amazons kontroll (i distributionscentret, under leverans till eller från en kund), kommer vi att köpa lagret av dig.

I allmänhet, skannas ditt lager och görs tillgänglig för försäljning inom tre arbetsdagar efter det att det tagits emot på ett distributionscenter. Du kan spåra status för din försändelse i Leveranskö med statuscykler På väg, Levererad, Incheckad, Mottagande och slutligen Stängd. Under mottagningsprocessen skannas streckkoderna för dina artiklar individuellt och matas in i spårningssystemet, information om dimensioner och vikt samlas in för lagrings- och leveranssyfte.

Innan du skickar dina produkter till Amazon, se till att granska FBA-krav på lagerhållning och FBA-produktbegränsningar.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates