Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

FBA Label Service

För berättigade produkter som kräver en streckkodsetikett kan Amazon applicera dessa streckkodsetiketter åt dig mot en avgift per artikel.

Den här funktionen är kanske inte tillgänglig för din region

Behörighet

Produkter berättigade för FBA Label Service måste:

 • Endast vara i nyskick
 • Vara klassificerade som icke-media
 • Inte vara förbjudna, begränsade eller med högt värde
 • Ha en enda skannbar streckkod (GCID, UPC, EAN, JAN eller ISBN)
Viktigt: Om tillverkaren inte har placerat en berättigad streckkod på artikeln måste du själv applicera en Amazon-streckkod på den.

Amazon kommer, efter eget gottfinnande, att fastställa vilka produkter som uppfyller behörighetskraven för FBA Label Service. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera produkter som i övrigt uppfyller ovanstående krav från denna tjänst.

Villkor

Genom att aktivera FBA Label Service samtycker du till att Amazon applicerar streckkodsetiketter på ditt berättigade lager i enlighet med följande villkor:

 • Vi applicera Amazon-streckkoder på dina berättigade artiklar vid ankomsten till distributionscentret med hjälp av den produktinformation du tillhandahåller.
 • Du debiteras en avgift på 0,15 €, 0,25 € (0,25 € för Frankrike) och 0,35 € (0,36 € för Frankrike) per artikel för kuvert, paket respektive överdimensionerade produkter som är registrerade som standard-FBA. FBA Label Service är gratis för produkter som är registrerade i FBA Liten och lätt.
 • Du kan välja att själv applicera streckkodsetiketter på enskilda produkter genom att markera Säljare under Vem klistrar på etiketter? under processen för att skapa försändelsen.
 • Vi kan instruera dig att dela upp försändelser så att artiklar som är avsedda för FBA Label Service förpackas tillsammans.
 • Försändelser som är avsedda för FBA Label Service kan delas upp ytterligare i flera försändelser.

För produkter som inte kvalificerar sig för FBA Label Service är du ansvarig för att applicera alla Amazon-streckkoder som krävs. Mer information finns i Använd en Amazon-streckkod för att spåra lager.

För berättigade produkter kan du använda tillverkarens streckkod för att spåra ditt lager. Mer information finns i Sammanfogat lager med tillverkarens streckkod .

Så här ändrar du ditt FBA Label Service-alternativ

Du kan ändra ditt FBA Label Service-alternativ i dina inställningar för Fraktas från Amazon.

 1. Välj Fraktas från Amazon i rullgardinsmenyn Inställningar.
 2. Klicka på Redigera i avsnittet Valfria tjänster.
 3. Välj Amazon under Vem klistrar på etiketter? för att registrera dig för FBA Label Service eller Säljare för att annullera din registrering.
 4. Klicka på Spara.
Viktigt: Den nya inställningen tillämpas på försändelser som du skapar efter att du har ändrat din preferens. Om du vill att den nya inställningen ska gälla för en försändelse som du för närvarande arbetar med måste du ta bort försändelsen och skapa en ny.

Så här identifierar du FBA Label Service-försändelser

Försändelser avsedda för FBA Label Service kan identifieras genom:

 • FBA-pall- eller lådetiketter som inkluderar FBA-PREP i övre vänstra hörnet
 • Meddelandet Artikeletiketter: krävs (Label Service) i försändelseinformationen på sidan Leveranskö
 • Referenser till FBA Label Service och uppskattade relaterade avgifter på fliken Etikettprodukter i arbetsflödet för skapande av leverans

Avgift för FBA Label Service

Avgiften för FBA Label Service är 0,15 €, 0,25 € (0,26 € för Frankrike) och 0,35 € (0,36 € för Frankrike) per kuvert (maximal höjd är 5 cm), paket respektive överdimensionerad artikel för produkter som är registrerade som standard-FBA. Avgiften för FBA Label Service är 0,00 € per artikel för produkter som är registrerade i FBA Liten och lätt.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates