Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Amazon Säljcoach

Amazon Säljcoach erbjuder personliga rekommendationer som hjälper dig att maximera din effektivitet som säljare. När vi identifierar nya möjligheter meddelar vi dig på flera sätt.

Individual sellers: Den här funktionen är tillgänglig för säljare med Professionella säljplaner.

Vi letar alltid efter sätt att hjälpa dig att öka din säljframgång på Amazon. Funktionen Amazon Säljcoach erbjuder skräddarsydda meddelanden som hjälper dig att maximera din effektivitet som säljare. När vi identifierar säljmöjligheter för dig kommer vi att meddela dig på följande sätt.

Amazon Säljcoach i Seller Central

Den här funktionen återfinns på ditt säljarkontos hemsida. Mer information finns på sidan Säljcoach.

Rekommendationer via e-post

Mer information om hur du verifierar din e-postadress och inställningar för aviseringar för Amazon Säljcoach finns i Ställa in dina inställningar för aviseringar. Du kan också hitta alla dina e-postmeddelanden för Amazon Säljcoach på kommunikationssidan förAmazon Säljcoach.

Amazon MWS

Rekommendationer kan laddas ner i bulk från Amazon Marketplace Web Services (MWS). Mer information.

Aviseringar

Amazon Säljcoach meddelar dig om följande typer av möjligheter. För en mer detaljerad lista över meddelanden från Seller Central, välj Rapporter, sedan Amazon Säljcoach och klicka sedan på fliken E-postinställningar.

Lagermöjligheter

Baserat på dina senaste lager- och försäljningsdata kan vissa produkter som du erbjuder ha lägre lager än som är optimalt. Nu skulle det vara ett bra tillfälle att överväga att fylla på lagret för att undvika att få slutsålt och riskera annulleringar innan beställningarna har levererats. (Våra lagerprognoser baseras på din försäljning under de senaste sju dagarna.)

Produktmöjligheter

Öka ditt urval på Amazon genom att lägga till produktposter för dessa produkter som kunder nyligen har visat intresse för och som har begränsad tillgänglighet på Amazon. Du kan ställa in dina rekommendationsinställningar så att de inkluderar eller exkluderar varumärken, kategorier eller specifika produkter. Eftersom du tidigare har listat liknande produkter vill vi informera dig om detta kundintresse och hjälpa dig att identifiera värdefulla tillväxtmöjligheter för ditt företag.

Möjligheter för global försäljning

Gör dina produkter tillgängliga för internationella kunder genom Amazon Marketplace program för global försäljning. Dina produkter kan visas på andra marknadsplatser för att utöka antalet kunder som ser dina produkter.

Möjligheter till försäljning

Vi vill göra dig medveten om ett högt kundintresse för produkter du erbjuder som för närvarande inte erbjuds via Levereras av Amazon (FBA). Om du erbjuder dessa produkter via FBA kan de bli berättigade till gratis frakt, Amazon Prime eller andra FBA-förmåner som kunderna älskar.

Möjligheter till låga priser

Många säljare har berättat för oss att de skulle vilja bli informerade när det finns jämförbara erbjudanden med lägre priser. Funktionen Matcha lägsta pris tar hänsyn till det lägsta priset som för närvarande är tillgängligt för aktiva produktposter på Amazon.

Produktposter att fixa

Vår erfarenhet visar att kompletta produktposter är enklare för kunder att hitta, utvärdera och köpa:

Föredraget språk för dina meddelanden

Du kan välja vilka e-postrekommendationer du får och på vilket språk du vill ta emot dem.

För att lära dig mer om Säljcoach > Intro till Säljcoach, kan du titta på den här videon från Seller University:

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates