Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Förbättra produktinformationen

När en kund hittar din produkt genom att söka eller surfa måste du ge dem ett övertygande erbjudande på produktinformationssidan. En effektiv produktinformationssida lockar kunder att köpa dina produkter.

Inspirerande produktbilder

Effektiva produktbilder stimulerar en kunds fantasi och inspirerar dem att köpa din produkt. Utvärdera din bildkvalitet utifrån dessa riktlinjer:

 • Bilden matchar produktbeskrivningen i storlek, färg och så vidare.
 • Produkten är igenkännlig.
 • Bilden är ett foto och inte en ritning.
 • Bilden är tagen i en smickrande vinkel.
 • Produkten är fokuserad och väl upplyst.
 • Närbilder döljs inte av högdagrar eller skuggor.
 • Produkten upptar minst 80 % av bildområdet.
 • Hela produkten är avbildad i bilden.
 • Bakgrunder är enkla och rena för att inte distrahera från produkten.

Förutom att tillhandahålla produktbilder av hög kvalitet ska du visa så många olika bilder som möjligt. Många produktkategorier gör det möjligt att inkludera Swatch-bilder och alternativa bilder.

Anm: Granska Amazons krav för produktbilder innan du laddar upp en bild.

Övertygande prisforskning

Utforska konkurrensen medan du utvecklar en övertygande prispunkt och glöm inte att också ta fraktkostnaderna i beaktande.

Kommunicera din fraktpolicy tydligt. Det omfattar både avgifter och leveranstider. Använd funktionen Din information och policyer för att lägga till den information du anger i dina Leveransinställningar.

Tydliga och kortfattade listpunkter

Tester visar att välformulerade listpunkter ökar försäljningen. Kunderna litar på att de förklarar betydelsefulla funktioner genom att betona viktiga eller särskiljande fakta om din produkt.

Använd följande riktlinjer när du skapar dina listpunkter:

 • Markera de fem viktigaste funktionerna du vill att kunderna ska överväga, till exempel mått, ålderslämplighet, idealiska förhållanden för produkten, färdighetsnivå, innehåll, ursprungsland och så vidare.
 • Upprätthåll en enhetlig ordningsföljd. Om din första listpunkt är ursprungsland ska du behålla samma ordningsföljd för alla dina produkter.
 • Upprepa viktig information från rubriken och beskrivningen.
 • Börja varje listpunkt med stor bokstav.
 • Skriv med meningsfragment och inkludera inte avslutande skiljetecken.
 • Inkludera inte kampanj- och prissättningsinformation.

Listpunkterna nedan följer dessa riktlinjer för att beskriva ett set regnkläder:

 • Dragsko justerbar huva och tryckknappsjustering i ärmslut
 • 100 % vattentät
 • 100 % andningsförmåga
 • Finns i khaki, gult eller grönt

Fantasifulla produktbeskrivningar

När du beskriver din produkt kanske du vill inkludera några viktiga funktioner som anges i dina listpunkter. Det ska vara mer än en enkel och kortfattad beskrivning. Välskrivna produktbeskrivningar hjälper kunden att föreställa sig upplevelsen av att äga eller hantera din produkt. Sätt dig in i kundernas situation: vad skulle de vilja känna, beröra, tänka, vilja? Att införliva information om känslan, användningen och fördelarna med din produkt kan ge näring åt kundens fantasi. Detta är så nära en butiksupplevelse som du kan komma i ditt skapande.

Undvik alltför förenklade beskrivningar som dessa:

Exempel 1:

En robust mikrofon för ljudproffs.

Exempel 2:

Tvättbara byxor i canvas med fuskmocka på baksidan.

Exempel på solida, övertygande beskrivningar:

Exempel 1

Den dynamiska Beta 58A-mikrofonen bygger vidare på den klassiska SM58® och har blivit ett toppval bland sångare och turnerande ljudproffs. Shure Beta 58A är en högpresterande, superkardioid dynamisk sångmikrofon som utformats för professionell ljudförstärkning och inspelning i projektstudio. Den upprätthåller ett verkligt superkardioidmönster inom hela sitt frekvensområde. Detta säkerställer hög förstärkning utan rundgång, maximal isolering från andra ljudkällor och minimal tonfärgning off-axis. Beta 58A har ett format frekvenssvar som är idealiskt för tal och sång. Den här mikrofonens suveräna prestanda påverkas inte av omild hantering. Tack vare sin robusta konstruktion, beprövade stötdämpningssystem och härdade stålgaller skyddas den mot skador. Typiska tillämpningar för Beta 58A inkluderar huvudsång, bakgrundssång och tal.

Exempel 2:

Byxorna av ren bomullscanvas har designats för aktiv användning och kan bli de mest hållbara och bekväma byxorna du någonsin kommer att bära. Tvättbara band i fuskmocka på bakfickorna och D-ring ger tålighet och längre hållbarhet. Finns i brunt, grönt, khaki eller sten. Tvättbara. Importerade.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates