Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Global Offer Manager

På Global Offer Manager-översikten kan du se statusen för alla dina erbjudanden på olika marknadsplatser. Gå till Skapa internationella produktposter för åtkomst till översikten.

Klicka på marknadsplatsflikarna till vänster på sidan för att se sammanfattningar av erbjudandestatus: Aktiv, Behöver din uppmärksamhet, och Ej berättigad.

  • Granska varje marknadsplatssammanfattning.
  • Följ instruktionerna i listan för att skapa aktiva erbjudanden.
  • Vidta massåtgärder på olika marknadsplatser för att eliminera upprepat arbete.

När en enskild åtgärd påverkar erbjudanden på flera marknadsplatser meddelar vi dig i verktyget.

Skapa aktiva erbjudanden

För att aktivera slutsålda erbjudanden, uppdatera lagermängden (för självlevererade beställningar) eller skicka oss ditt lager (för Amazon-levererade beställningar).

För att aktivera erbjudanden för produkter som kräver godkännande, gå till Försäljningsansökningar och skicka en begäran. Börja med en sökning på Ny ansökning högst upp på sidan.

Om ditt erbjudande gäller en produkt som inte finns i målmarknadsplatskatalogen kan du behöva skapa produktinformationssidan först.

Amazon har automatiserat en process för att skapa produktinformationssidor. Om någon av dina produkter redan finns i översättningskön visas en Pågående-indikator.

Om Amazon inte översätter produktinformationssidor åt dig måste du skapa informationssidorna själv. I Global Offer Manager tillhandahåller vi en nedladdningsbar fil så att du kan samla alla saknade attribut och arbeta med tjänsteleverantörer för att översätta innehållet. Slutligen dirigerar vi dig till målmarknadsplatskatalogen, så att du kan ladda upp den färdiga filen.

Se sidorna nedan för mer information

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates