Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Faktureringspolicy för Amazon Business

Denna policy gäller endast för marknadsplatser med Amazon Business. Amazon Business är inte tillgängligt för amazon.se.

Alla säljare måste förse Amazon Business-kunder med en giltig momsfaktura för varje beställning inom en arbetsdag efter att utskick av beställningen har bekräftats. Säljare som inte är skyldiga att tillämpa moms på sin försäljning är skyldiga att tillhandahålla kvitton. På samma sätt måste kreditfakturor på returer från Amazon Business-kunder tillhandahållas inom en arbetsdag från returbekräftelsen.

Amazon tillåter säljare att tillhandahålla fakturor och kreditfakturor via Amazons momsberäkningstjänst, i vilket fall fakturor och kreditfakturor antingen genereras av Amazon eller genereras av säljaren baserat på momsberäkningsdata från Amazon (endast tillgänglig för berättigade tredjepartsleverantörer av lösningar). Säljare som inte använder Amazons momsberäkningstjänst måste ladda upp fakturor och kreditfakturor, antingen på Seller Central via Hantera ordrar eller via en tredjepartsleverantör.

Säljare som inte är skyldiga att tillämpa moms på sin försäljning måste fortfarande tillhandahålla ett kvitto för varje beställning från en Amazon Business-kund.

För mer information, se denna hjälpsida.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates