Sälj på Amazon Logga in
Den här artikeln gäller försäljning i: Sverige

Vanliga frågor om FBA

Vad är Levereras av Amazon?

Levereras av Amazon (FBA) är en tjänst som gör det möjligt för säljare att utnyttja Amazons förstklassiga resurser för leveranser, deras världsberömda expertis, hyllade kundsupport och pålitliga snabba och kostnadsfria leveransalternativ för att hjälpa säljare att utöka sin online-verksamhet både på hemmamarknaden och internationellt.

Kort sagt, du lagrar dina produkter i vårt distributionscenter och vi plockar, packar och levererar till dina kunder.

Levereras av Amazon kan hantera alla produktkategorier tillgängliga på ditt Amazon Seller Account upp till högst 30 kg. Det är tillgängligt för alla säljare att testa.

Oavsett om du redan säljer på Amazon eller inte, kan du välja att testa tjänsten Levereras av Amazon genom att skicka oss antingen ett litet antal produkter eller en hel lastbil!

Det finns inga igångsättningsavgifter eller månadsavgifter för FBA. Du betalar bara när en försäljning sker eller när du registrerar dig för betalda tjänster.

För mer information om Levereras av Amazon, besök vår marknadsföringswebbplats.

Var finns Amazon distributionscenter?

Vi har över 20 distributionscenter i hela Europa, inklusive, men inte begränsat till Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien.

Hur registrerar jag mig för Levereras av Amazon?

Om du redan säljer på Amazon kan du lägga till Levereras av Amazon till ditt konto genom att acceptera Användaravtal för Levereras av Amazon. Efter att ha accepterat villkoren följer du online-instruktionerna för att slutföra den förenklade registreringsprocessen.

Var hittar jag en kopia av användaravtalet för Levereras av Amazon?

Klicka på följande länk för att hitta den senaste versionen av Amazon Services Europe Business Solutions Agreement, som omfattar FBA.

Hur kan kunderna identifiera mina Amazon-levererade produkter på Amazon?

Amazon-levererade produktposter visas med logotypen ”Levereras av Amazon”, så kunderna vet att packning, leverans, kundservice och returer hanteras av Amazon.

Kommer Levereras av Amazon hjälpa mig att vinna Amazons köpruta?

Dina Amazon-levererade produktposter utvärderas på samma sätt som alla Amazons erbjudanden, enligt artikelpris exklusive fraktkostnader. Detta gäller Amazon.co.uk och alla andra europeiska Amazon-marknadsplatser.

Levereras av Amazon ger dig en fördel över konkurrenterna genom att öka synligheten för dina produkter för miljontals värdefulla Amazon Prime-kunder. FBA hjälper dig också att uppnå den eftertraktade statusen ”Utvald säljare” som krävs för att tävla om köprutan samt rutan köp begagnat för medieprodukter som böcker, musik, videos eller DVD-skivor, om alla krav är uppfyllda.

Vilka leveransalternativ finns för Amazon-levererade produkter?

Amazon-levererade beställningar hanteras som alla andra Amazon beställningar: dina FBA kunder är berättigade till gratis leverans, Amazon Prime och Amazon presentinslagning.

Logga in för att använda verktyget och få personlig hjälp (stationär webbläsare krävs). Logga in


Nå hundratals miljoner kunder

Börja sälja på Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates